Aktywny wypoczynek letni – program!

Program aktywnego letniego wypoczynku w Domu Pielęgniarki i Położnej
lato 2018

• Spacer po Zakopanem
  • 2,5h kąpiel w wodach termalnych w Szaflarach
  • spływ Dunajcem
  • wyjazd do wąwozu Homole + spacer w Szczawnicy
  • wyjazd do Niedzicy i Czorsztyna (zwiedzanie zamków – wstęp do zamków oraz przeprawa promowa opłacana indywidualnie przez uczestników ok 20 zł/os)
  • występ kapeli góralskiej z Krościenka
  • piesza wycieczka górska – Papieska góra Błyszcz, ew. samodzielne wejście na Trzy Korony
  • ognisko z pieczeniem kiełbasek
  • 6 noclegów + 6 dziennych wyżywień

Cena proponowanego wypoczynku – osoba dorosła 650 zł, dziecko 3-10 lat 500 zł, dziecko poniżej 3 roku życia – opłata ustalana indywidualnie

Uczestnicy, którzy gościli w Domu Pielęgniarki i Położnej w turnusach letnich 2015/2016/2017 mogą mieć zmieniony program, i tak zamiast:
zamków Niedzica/Czorsztyn – wyjazd do Morskiego Oka
wycieczki górskiej – wyjazd na Oravski Podzamok na Słowacji
(warunek – co najmniej 15 uczestników)

Za zmieniony program, wzrośnie cena pobytu (wg. faktycznych kosztów) o ok. 200 zł – płatne po przyjeździe.

Z uwagi na duże zainteresowanie letnim wypoczynkiem, przyjmujemy zgłoszenia drogą e-mailową na adres: fundacja.almach@gmail.com od 8 stycznia 2018.

W treści maila prosimy podać ilość osób, na które opiewa rezerwacja, wybrany termin (Lista terminów letniego wypoczynku – kliknij) oraz numer telefonu kontaktowego. Przy zgłaszaniu przez jedna osobę większej grupy (np. kilku par czy rodzin z różnymi nazwiskami itp.) prosimy również o wyszczególnienie imion i nazwisk osób, abyśmy wiedzieli do kogo przypiąć przelewy.

O przyjęciu na listę gości, powiadomimy drogą mailową. Z góry przepraszamy, jeżeli na odpowiedź będzie trzeba oczekiwać kilka dni (jest to związane zwykle z dużą ilością zgłoszeń).

Wszelkie informacje udzielane są pod numerem 601 256 845, przy czym pod tym numerem nie dokonujemy rezerwacji – rezerwacje i ich potwierdzenie – wyłącznie drogą mailową.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Aktualności. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.